Jobba med oss


Vi söker ny medarbetare - en erfaren Trädgårdsanläggare/Maskinförare.

Park & Mark i Skåne AB är ett bolag med kompetens på alla nivåer inom mark och anläggning. Vi utför arbeten med inslag av plattläggning, gjutningsarbeten, reparation och montering av lekplats- och parkutrustning, byggnation av staket och altan m.m. Även allmän trädgårdsskötsel såsom beskärning av buskar och träd, gräsklippning, ogräsrensning, renhållning, snöröjning m.m. Vi utför arbeten åt kommuner, bostadsrättsföreningar, företag samt privatpersoner.

Vi söker en trädgårdsanläggare vars främsta arbete kommer att innefatta service- och anläggningsprojekt i Nordvästra Skåne. Projekten varierar i storlek och du kommer att ingå i ett mindre arbetslag som utgår ifrån Helsingborg, dit vårt kontor och lager flyttar i april.

Vi söker dig som har stor erfarenhet och arbetat som Trädgårdsanläggare/Maskinförare tidigare. En relevant utbildning är högt önskvärd men vi fäster störst vikt vid praktisk erfarenhet och personlighet. Körkort B är ett krav för tjänsten, körkort med BE-behörighet är meriterande. Diverse branschaktuella utbildningar är särskilt meriterande, tex. arbete på väg, maskinförarutbildning, motorsågskort eller yrkesbevis.

För att lyckas i tjänsten behöver du vara en serviceinriktad person som är mån om att hålla hög kvalitet i allt arbete du utför. Du har förmågan att driva ditt eget arbete då du emellanåt kommer att arbeta självständigt, men har även en god samarbetsförmåga då du är en del av ett team. Driven och initiativtagande är nyckelkomponenter hos alla våra medarbetare.

Vi kommer att kalla till intervju löpande så skicka din ansökan så snart det är möjligt till info@parkmark.se.

Tjänsten som avses är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tillsättning snarast.